Referenser

Famlij i Vasastan

Vi har haft veckostädning sedan 2005 av Sunbright. Förutom att grundresultatet varit perfekt har vi speciellt uppskattat den personliga relationen. Otroligt hjälpsamma, trevliga och flexibla. Har vi ibland behövt addera något vi själva inte hunnit med, tex fönsterputsning, ugnsrengöring eller till och med vikning av tvätt, har det alltid gått att lösa med kort varsel. Mina varmaste rekommendationer ger jag Sunbright!
/familj i Vasastan

Familjen Lidman i Österskär

Under några år har vi använt SunBrights tjänster för att hålla vårt hus i god ordning. Det har fungerat bra, kontaktvägarna är enkla och raka och mottagandet av de särskilda önskemål vi ibland framför präglas alltid av en tydlig känsla för service.

Familjen Skogfors i Täby!

Vi har anlitat SunBright SuperClean sedan vi köpte vårt hus 2008 och uppskattar deras tjänster mycket. Förutom att det blir rent och fint är de även mycket flexibla och serviceminded

Mäklarringen

Före vi fann Sunbright anlitade vi många olika städfirmor med minst sagt varierande resultat, nu går alla våra städningar genom SunBright. Vi är oerhört glada över vårt samarbete med dem de håller hög service både mot oss och slutkunden. Vi kan varmt rekommendera Sunbright till andra aktörer.
För personlig referens kontakta Rickard Engström Mäklarringen Täby

Vi har arbetat med Sunbright i många år och får alltid positiv respons från våra kunder på att arbetet är väl utfört!
Ulrika från Mäklarringen Vallentuna

Svensk Fastighetsförmedling

Sunbright Superclean levererar alltid! Dessutom gör dom det med ett glatt och trevligt bemötande. Skulle kunden inte vara nöjd av någon anledning så löser det sig med ett snabbt återbesök. Vi kan varmt rekommendera Sunbright Superclean. Svensk Fastighetsförmedling i Sollentuna

Svensk Fastighetsförmedling Danderyd/Östermalm har anlitat SunBright sedan 2005 och alltid upplevt ett mycket bra bemötande och hög service. Vi kan varmt rekommendera detta företag.