Telefon
08-684 094 60
Vi har öppet mån-fre 08:00–18:00

Om oss

SunBright SuperClean är ett väletablerat företag i städbranschen. Vi utför städuppdrag både privat och för företag i hela Stockholm med omnejd. Genom åren har vi gjort oss kända för vår personliga service och goda kundvård.

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Vi ser varje kund som unik och skräddarsyr därför arbetet efter varje kunds önskemål. Av den anledningen gör vi alltid ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på just dina behov före själva uppdraget startar.

Vi utför alla slags städtjänster : flyttstädning, visningsstädning, hemstädning, kontorsstädning samt fönsterputs eller tömning av huset (även dödsbon), bortforsling av överblivna inventarier.

Även om det finns något som du vill ha hjälp med som vi inte har listat här, kontakta oss gärna så ska vi se om vi kan lösa det. Vi levererar trygghet känsla och profession vid varje tillfälle. Garanterat!

Trygghet, ansvar och långsiktighet:

  • Aktivt miljöarbete
  • Löpande kvalitetssäkring
  • Personlig kontaktperson
  • Trygghet genom professionell och utbildad personal

Några ord från våra kunder

Familj i Vasastan

Fem solar

"Vi har haft veckostädning sedan 2005 av Sunbright. Förutom att grundresultatet varit perfekt har vi speciellt uppskattat den personliga relationen. Otroligt hjälpsamma, trevliga och flexibla. Har vi ibland behövt addera något vi själva inte hunnit med, tex fönsterputsning, ugnsrengöring eller till och med vikning av tvätt, har det alltid gått att lösa med kort varsel. Mina varmaste rekommendationer ger jag Sunbright!"

Familjen Lidman i Österskär

Fem solar

"Under några år har vi använt SunBrights tjänster för att hålla vårt hus i god ordning. Det har fungerat bra, kontaktvägarna är enkla och raka och mottagandet av de särskilda önskemål vi ibland framför präglas alltid av en tydlig känsla för service."

Familjen Skogfors i Täby

Fem solar

"Vi har anlitat SunBright SuperClean sedan vi köpte vårt hus 2008 och uppskattar deras tjänster mycket. Förutom att det blir rent och fint är de även mycket flexibla och serviceminded."

Mäklarringen

Fem solar

Vi på Mäklarringen har genom åren använt många städbolag för visningsstädning och flyttstädning. Sedan vi började använda Sunbright för 10 år sedan har allt fungerat enkelt och problemfritt och vi kan med glädje rekommendera Sunbright.

Georg Kanegärd

Mäklarringen - Täby

Fem solar

"Före vi fann Sunbright anlitade vi många olika städfirmor med minst sagt varierande resultat, nu går alla våra städningar genom SunBright. Vi är oerhört glada över vårt samarbete med dem de håller hög service både mot oss och slutkunden. Vi kan varmt rekommendera Sunbright till andra aktörer."

Mäklarringen Täby

Svensk Fastighetsförmedling

Fem solar

"Sunbright Superclean levererar alltid! Dessutom gör dom det med ett glatt och trevligt bemötande. Skulle kunden inte vara nöjd av någon anledning så löser det sig med ett snabbt återbesök. Vi kan varmt rekommendera Sunbright Superclean."

Svensk Fastighetsförmedling i Sollentuna.

"Svensk Fastighetsförmedling Danderyd/Östermalm har anlitat SunBright sedan 2005 och alltid upplevt ett mycket bra bemötande och hög service. Vi kan varmt rekommendera detta företag."

Helén

Fem solar

Jag har anlitat Sunbright för hemstädning sedan våren 2019 och är jättenöjd med deras arbetsinsats! Vårt hushåll består av 4 personer (2 tonåringar!!) o 3 stora hundar och trots det aldrig några sura miner…

Kan varmt rekommendera detta trevliga och effektiva företag.

Helén

Om RUT-avdrag

Vad är RUT-avdraget

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet RUT-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete. Exempel på tjänster är städning, barnpassning och trädgårdsarbete. Avdrag ges enbart för arbetskostnad.

För vem gäller avdraget?

Hur går det till?

Från och med den första 1 juli 2009 kan privatpersoner få skattereduktion genom fakturamodellen. Det innebär att du som kund betalar hälften av arbetskostnaden till den som utför arbetet. För att du ska kunna utnyttja fakturamodellen krävs att företaget som anlitas har F-skattsedel. När arbetet är utfört begär företaget resten av arbetsersättningen av Skatteverket. Följande år står det förtryckt i din inkomstdeklaration hur stort belopp du har fått i preliminär skattereduktion.

Hur stort är avdraget?

Köpare som inte har fyllt 65 år vid beskattningsårets ingång, det vill säga före ingången av det år de betalar för tjänsterna, kan dra av max 25 000 kronor i rutavdrag per år.
Den som däremot har fyllt 65 år kan dra av upp till 50 000 kronor i rutarbete per år. Rutavdrag medges fortfarande med 50 % av arbetskostnaden.
Observera att rot- och rutavdraget tillsammans är på max 50 000 kronor per år och person oavsett ålder.

För vilka tjänster?

Du får skattereduktion för följande tjänster när de utförs i eller i anslutning till din bostad, ditt fritidshus eller hos dina föräldrar.